zimány linda (10)

Zimány Linda azonnal törli a külsejét bíráló kommenteket

vik
2018.06.21. 11:44

A Liluland nevű Youtube-csatornán megjelent Zimány Linda sminktitkai című videó sokkal több a címben sejtetett mondanivalónál, ugyanis ezen keresztül a 32 éves ex-szépségkirálynő kötőjel (fitnesz)modell kötőjel ügyvéd kötőjel médiaszemélyiség a lelke legmélyebb bugyraiba is bevezeti a nézőt. 

Ha nem kívánja végignézni mind a harmincvalahány percet, összefoglaljuk a lényeget. Zimány Linda azt mondja, hogy azért mutat magáról tökéletes és nem a valódi énjét tükröző képet az Instagramon, mert ő is csak olyan lányokat szeret követni, akik még nála is szebbek. Talán pont ez az oka annak, hogy baromi rosszul tűri, ha a végletekig megkreált, szétretusált énje nem tetszik az embereknek. 

Nyilván egyfajta hiúságot nevel az emberbe az, amikor kamerák előtt nő fel. Amikor bírálják a külsőmet kommentben, azt általában kitörlöm, de néha, ami szíven üt, azon elgondolkodom

- nyilatkozza a videóban Lilunak, majd hozzáteszi, mennyire rosszul érinti, hogy az emberek állandóan ítélkeznek mások fölött, ami az ő életére is kihatással van, így ha tehetné, kampányt is indítana ellene. 

Ez úgy azért hat rám, hogy holnap öngyilkos leszek, vagy depressziós, de szerintem ez akkor sem jó. 

MG 0015

Én reggel nyolckor bemegyek az irodába, és dolgozom egész nap, és teljesen más dolgokat csinálok, miközben mondjuk arról posztolok képet, hogy Ma­rok­kó­ban voltam modell. [...] Ilyen szempontból nekem kettősebb az életem

- folytatja Zimány, akinek mindezek mellett arra is lenne ideje, hogy Izlandra menjen influencersztárrá válni. A videóból kiderül az is, hogy arcplasztikán nem esett át, mert ahogy mondja, jó genetikával van megáldva (bár múltkor pont az ellenkezőjét állította), de botoxoztat, a száját tölteti, és az orrába is fecskendeznek néha hialuronsavat, hogy ne legyen olyan csontos. Az öregedést ugyanakkor természetes folyamatnak tartja, és úgy tervezi, méltósággal viseli majd, ha nála is bekövetkezik.