tk3s 19930912 alx g86 200

Az igazi hősök nem köpenyben járnak - mondta Superman, majd rendőr lett

vik
2018.06.22. 11:54

Emlékszik még a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című sorozatra a kilencvenes évekből? Na, akkor meglepő hírünk van az ön számára, a Supermant alakító Dean Caint ugyanis a napokban avatták rendőrré. 

Az 51 éves ex-színész az Idaho-i Saint Anthony rendőrkapitányságon tette le rendőri esküjét június 19-én, kedden, és mivel alighanem ő is érezte a helyzet abszurditását, a következőképp nyilatkozott a Daily Callernek: 

Az igazi hősök nem köpenyben járnak. Az igazi hősök egyenruhát, jelvényt vagy sztetoszkópot viselnek. Az igazi hősök a katonai és rendvédelmi szervek tagjai

- mondta, majd hozzátette, hogy mindig is cselekvő embernek tartotta magát, így kifejezetten büszke arra, hogy végül a rendőrség szerves részévé válhatott.

Cain az All About Kids nevű kezdeményezés keretein belül egykori színészkollégájával, Erik Estradával együtt tartalékos tisztként lép majd fel az online ragadozók ellen. 

Semmi sem fontosabb annál, mint hogy most itt lehetek. Ez egy csodálatos lehetőség, és nagyon jó érzés itt lenni a srácokkal, és felvenni az egyenruhát

- mondta el az Idaho State Journalnak.