Cicciolinát a magyar tévében a legutóbb a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben láttuk, az olasz tévében azonban most volt egy eléggé más típusú szereplése: a La Confessione (kb. A vallomás vagy A gyónás) című műsorban azt mesélte el, hogyan szervezte be a magyar állam kémnek a hatvanas években. Alább egy részletet láthat, itt tekinthető meg a teljes interjú.

A Staller Ilona néven született híresség azt mondja, az Intercontinentalban pincérnőként dolgozott annak idején, és egyszercsak szólt a főnöke, hogy három férfi szeretne beszélni vele. Ezek a férfiak megkérdezték, hogy szeretne-e több pénzt keresni, amire a későbbi Cicciolina rávágta, hogy persze.

Stallert azzal bízták meg, hogy amikor kiszolgálja a szállodába érkező külföldi vendégeket, barátkozzon össze velük és tudja meg, hogy miért jöttek Magyarországra. Cicciolina azt mondja, a munkát azért hagyta abba egy idő után, mert nagyon veszélyessé vált, látta, hogy követi valaki, attól tartott, hogy meg fogják gyilkolni. Végül disszidált is Olaszországba.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Cicciolina ügynökmúltjáról beszélt az olasz tévében

Azt mesélte el, hogy Budapesten az Intercontinentalban dolgozva kellett külföldi vendégek bizalmába férkőznie. A végén már attól félt, meg fogják ölni.

19 · Jun 23, 2018 09:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments