Tudják, volt az a teljesen felesleges jelenet az HBO óriási sikerű fantasy sorozatában, amikor Arya (Maisie Williams) összetalálkozott pár random lovaggal az erdőben, akik békésen sütögették a kis pecsenyéjükt a tűznél. És ott volt talpig páncélban Ed Sheeran is. És csak azért lehetett ott, mert Maisie Williams óriási rajongója és kikönyörögte a készítőknél, hogy hadd legyen már benne a zenész is a sorozatban.

Amúgy feltűntek már korábban híres emberek a sorozatban, de azok soha nem kaptak még ekkora reflektorfényt. Általában alaposan elmaszkírozva, beöltözve a sokadik sorban bukkantak fel egy-egy másodpercre. Itt meg totálba megkaptuk Ed Sheerant. 

Ez volt az, ami nagyon nem tetszett az egyik legkedveltebb karakternek. Hogy kinek? 

 Igen, Hodornak, vagyis az őt alakító Kristian Nairnnak. Egy interjúban fejtette ki erről a véleményét.

Nem vagyok nagy rajongója a Trónok harcás kameóknak. Nem szeretem őket. Szerintem hülyeség az egész. Nyugodtan le lehet írni. Úgy gondolom, hogy ezek a vendégszerepek kiragadják a nézőt a sorozat által keltett világból. Az Ed Sheeran kameót különösen utálom. Úgy voltam vele, hogy mit keres itt Ed Sheeran. Persze, remek zenész, nagyszerű fickó, de mi a bánatot csinál a Trónok harcában?

- mondta Nairn, majd a következő gondolattal zárta a témát.

Tessék belegondolni, hogy egy rakás időt és pénzt öltek ennek az elképzelt világnak a megalkotásában, erre minden előzmény nélkül ott van egy napjainkban ismert popsztár.

(Huffington Post)