Most, hogy ilyen fergetegesen lehangoló, esős-gusztustalan idő van, kezdjük is egy remek hírrel a napot! 

Ha emlékszik még bizonyos VV Indiánra a Való Világ harmadik szériájából, és még kedvelte is, akkor ez a hír abszolút önnek szól.

Kezdjük az elején: Serbán Györgyöt (igen, még mindig ugyanarról az emberről beszélünk, ez a hivatalos neve) 2016 nyarán előzetes letartóztatásba helyezték drogbirtoklás miatt. Majd 2017. január elsején a börtönből házi őrizetbe került, ahol még 11 hónapot kellett eltöltenie. Ez már tavaly novemberben lejárt, azóta szabadlábon védekezhet. Most meg, hogy az ítélet megszületett, pláne, ugyanis egy év hat hónap börtönbüntetést kapott, négy évre felfüggesztve. 

Noha az ügyész letöltendő börtönbüntetésért fellebbezett, az ex valóságshow-szereplő igen bizakodó az életét tekintve, és úgy tervezi, hogy a jövőben a médiában helyezkedik el, nem is akármennyire, hanem NAGYON. 

Amikor meghallottam az ítéletet, picit megkönnyebbültem. Persze, lesz még tárgyalás, ez az ítélet nem végleges, majd meglátjuk, mi lesz. Elvagyok, élvezem az életet, nem lógatom a lábam, már dolgozom is. Egy belvárosi pubban pultozom, szabadidőmben pedig motorozgatok. Sok időt töltök a lányommal, Renivel és az unokámmal. Nagy terveim vannak a jövőre nézve a sport és a tévézés terén is, szeretnék visszatérni a képernyőre. Bár nem mondhatok még semmit, de nagy dobásra készülök

- nyilatkozta a Blikknek Serbán VV Indián György.

Mit írnak még a lapok?

  • Szikora Róbert musicalt készítene Gábor Zsazsa életéből, a címszerepre pedig Tóth Andit választaná. (Blikk
  • Rubint Réka 40 éves lett. 
  • Király Linda énekli majd Benicio del Toro új filmjének betétdalát, úgyhogy fotózkodtak is együtt egyet gyorsan. (24.hu)
  • A 2017-es Miss World Hungary nyertese, Koroknyai Virág egy autót kapott a korona mellé, amit alighanem elátkoztak, ugyanis állandóan összetörik, pont akkor, amikor ő is benne ül. (Blikk)