Hónapok teltek már el azóta, hogy kipattant Kevin Spacey molesztálási ügye, de a színész megint szóba került egy ausztrál műsorban, ahol egy Andrew Denton nevű riporter Guy Pearce színésszel beszélgetett. Guy Pearce legismertebb filmje valószínűleg a Mementó, de Pearce benne volt az 1997-es LA Confidentialben is, aminek a magyar címe Szigorúan bizalmas, a másik főszereplője pedig Kevin Spacey.

A Sun című lapnál meg lehet nézni egy nagyon feszesre vágott összefoglalót is az interjúból, amiből kiderül, hogy a műsorban Pearce-nek olyan emberek képeit mutatták, akikkel a színész valamikor együtt dolgozott a karrierje során. Itt vették előtt egyszer csak Kevin Spacey fotóját, amire ez volt a reakció:

nagyon taperolós férfi.

Guy Pearce angolul a handsy kifejezést alkalmazta, és ehhez még a következőt is hozzátette:

szerencsére 29 éves voltam, nem 14.

Ezekből a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy Kevin Spacey bepróbálkozott Pearce-nél (is) az LA Confidental forgatása közben, amit Pearce sikeresen hárított, majd úgy döntött, hogy ő sem fog nagyobb ügyet csinálni a dologból.

(Az oldal tetején látható borítókép tavaly decemberben készült, miközben Guy Pearce a Swinging Safari című filmjét promózta.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Guy Pearce: Kevin Spacey „egy nagyon taperolós férfi”

„Szerencsére 29 éves voltam, nem 14” – mondja a Mementó sztárja a szexuális zaklatásokkal vádolt férfiról, akivel az LA Confidentialben játszott együtt.

9 · Jul 03, 2018 02:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments