2020-ig már csak egyszer találkozhattok velem Budapesten!

Rúzsa Magdi az Instagramon azzal buzdítja rajongóit arra, hogy menjenek el július 28-i koncertjére a Budapest Parkba, hogy hozzáteszi, másfél évig nem lesz több élő koncertje a fővárosban: 2018-ban nem lép fel többet Budapesten és környékén, és 2019-ben sem egyáltalán. A rajongók a kommentekben csak találgatják, hogy mi lehet ennek az oka.

Nem a világrengető hírek napja ez, de azért van még egy-két információmorzsa ma is hazai hírességekről, ami például kávé mellé jól eshet:

  • A Blikk közöl egy interjú Gajdos Tamással, aki az ATV híradósa, 60 éves és elképesztően jó formában van, mert rengeteget sportol.
  • Szintén a Blikk veszi elő Győzikét a NAV-os problémák miatt, de az igazán érdekes a dologból az, hogy rövidfilmet forgatnak Gáspárék „kálváriájáról”: „hamarosan befejezzük a forgatást, várom, hogy teljes egészében lássák az emberek, hogyan akartak minket tönkretenni”.
  • Eltörte a kezét Haumann Péter, a nemzet színésze, írta meg a Bors.
  • És ha önben továbbra sem lankad az érdeklődés Liptai Claudia lagzija iránt, akkor a Secretstories.hu című oldalt ajánljuk, ahol egy hosszú interjú olvasható a színész-műsorvezetőnővel és férjével az esküvőről. Azok is kattintsanak, akiknek kevésbé kenyere a betű, mert fotók is vannak a lagziról ezen az oldalon, csakúgy, mint a menyasszonyi ruhát készítő Daalarna Instagramján.

Hát ennyivel szolgált ez a kedd reggel.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rúzsa Magdi másfél évig nem fog fellépni Budapesten

Gajdos Tamás 60 éves és baromi jó formában van, Győzike hányattatásairól film készül, és felkerült a netre egy rakás fotó Liptai Claudia esküvőjéről. Hírek.

15 · Jul 03, 2018 07:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments