Vajna Tímea feltöltött az elmúlt napokban jópár képet az Instagramra, amiken állataival látható.

Illetve nemcsak az állataival, ott van egy Lamborghini is a képen, amit a címkék között Vajna Tímea #mybabe-nek, azaz babájának nevez. Mielőtt bárki felháborodna: a macskáknak nem esett semmi bántódása, a fotózást tíz perc alatt lezavarták, nehogy túl legyenek terhelve a cicák. Ráadásul az egész jótékony célt szolgál, amint az a képaláírásokban is olvasható. A képeket egyébként Vajna Tímea testvére, Palácsik Lilla készítette.

Ő itt Szimba, 5 éves bengáli cica. A legjobb barátom és mindennél jobban szeretem a többi állataimmal együtt. Ezzel a képpel én is részt veszek az @inglothungary kihívásában, mert nagyon fontosnak tartom az állatok védelmét és szeretném támogatni az állatkísérlet-mentes termékeket! Az én kihívottaim: @timella @lillapalacsik @davidgellerthegyi Töltsetek fel Ti is egy-egy képet és használjátok a #kedvencemamindenem hashtaget és minden # használat után az @inglothungary felajánl 1 Ft-ot a @noeallatotthon részére. Fogjunk össze együtt az állatkísérletek ellen! ❤️ 🐻🐶🐱🐭🐹🐰🐨🐼🐮🐷🐸🐒🐤🐴 STOP ANIMAL TESTING!!! #stopanimaltesting #stopanimalabuse #animal #animallovers

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Az alábbi a posztban pedig Hulióval látható Vajna Tímea. Hulióról azt írja, hogy

a kedvenc lovam.

Ő itt Hulio, a kedvenc lovam, akin tanultam meg először lovagolni:) Ezzel a képpel én is részt veszek az @inglothungary kihívásában, mert nagyon fontosnak tartom az állatok védelmét, és szeretném támogatni az állatkísérlet-mentes termékeket! Az én kihívottaim: @szabozsofi @katasarka @rogancecilia Töltsetek fel Ti is egy-egy képet és használjátok a #kedvencemamindenem hashtaget, és minden # használat után az @inglothungary felajánl 1Ft-ot a @noeallatotthon részére :) Fogjunk össze együtt az állatkísérletek ellen! #photography by @lillapalacsikphotography No more animal testing, no more animal research!!! #stopanimaltesting #horse #animal #horsebackriding* * ************************************************A kép posztolása után vettem csak észre, hogy a 2. képen jól eshetett Hulio-nak a puszi 😁

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Ugyanitt: ha ön pont most szeretné beindítani karrierjét a gyorsétkeztetésben, esetleg próbáljon szerencsét a Mr. Funknál, ahol éppen fánkkészítőket keresnek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea a kedvenc állataival pózol most az Instagramon

Hulio, a ló és Szimba, a macska mellé a Vajna Tímea testvére által készített fotókra azért odafért egy Lamborghini is, #mybabe hashtaggel. Plusz: álláslehetőség!

13 · Jul 03, 2018 03:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments