Novodomszky Éva pont egy hónappal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy már másfél éve külön él két gyermekének édesapjától, Salvo Sgoritól. A lapok akkor mindenféle spekulációkra hivatkozva megírták, hogy a műsorvezetőnő férje csalfa volt, és alighanem ez vezetett a fájdalmas szakításhoz. Ezt ugyan egyik fél sem erősítette meg, szóval értelmetlen lenne tényként kezelni, sokkal fontosabb az, hogy miként tudják ebből a helyzetből a legjobbat kihozni. 

Egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, és a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot.

- nyilatkozta legutóbb a Nők Lapjának, de azt is hozzátette, hogy azóta minden rendeződött kettejük között. Nem, nem jöttek össze újra, csak képesek együttműködni, ami a Story Magazinnak adott interjújából egyértelműen kitűnik. 

Nem aggódom a jövőm miatt, csupán igyekszem jól érezni magam a hétköznapokban

- nyilatkozta  a lapnak. 

Nincs háború, bármiben számíthatunk a másikra, segítjük egymást, amiben csak kell. Persze a gyerekek is értik, mi történik körülöttük. [...] Olyan a viszonyunk Marcóval és Cristianóval, hogy az ő szintjükön tudok velük őszintén beszélgetni mindenről. Ha bármivel kapcsolatban kérdésük van, mindig számíthatnak egy igazi válaszra

- tette hozzá a műsorvezetőnő. 

Novodomszky Éva 2003-ban, Olaszországban ment feleségül szicíliai szerelméhez, aki kapcsolatuk érdekében Magyarországra költözött. 2004-ben megszületett első fiuk, Christiano, 2010-ben pedig Marco. Egy darabig még egy kislányt is szerettek volna.