tk3s action 26619408

Pénzt adományoznak Kylie Jennernek, hogy ő lehessen a világ legfiatalabb milliárdosa

2018.07.16. 10:46

A napokban elindult a világ legszomorúbb adományozási kampánya, amiben arra gyűjtenek pénzt, hogy Kylie Jennerből a világ legfiatalabb milliárdosát csinálják. 

A dolog a Forbes egyik múlt heti cikkével indult, amiben arról írtak, hogy a Kardashian-klán legfiatalabb tagja a kozmetikai cégével900 millió dolláros vagyonra tett szert, azaz már „csak” 100 millióra van szüksége ahhoz, hogy 20 évesen ő lehessen a világ legfiatalabb milliárdosa, aki önerőből érte ezt el.

Az online pénzgyűjtő kampányok korában pedig, ha valakiről ilyesmit leírnak, annak egyértelmű következménye, hogy adománygyűjtésbe kezdenek erre a nemes célra.

Josh Ostrovsky, amerikai Instagram-sztár, igazából csak poénból hozott létre egy GoFoundMe oldalt annak érdekében, hogy „ne kelljen tovább egy olyan világban élnie, amiben Kylie Jennernek nincsen egymilliárd dollárja”, a felhívást azonban voltak, akik komolyan vették és elkezdtek utalni. Szerencsére azért nem tömegével, négy nap alatt eddig 130 adomány érkezett, nagy részük öt dollárnyi. Persze olyan is volt már, aki túltolta és 500 dollárt küldött. Így egyelőre 1848 dollárnál tart a dolog, szóval nem valószínű, hogy azt a hiányzó 100 milliót Kylie Jenner ilyen úton fogja megszerezni.

Forrás: LadBible