IMG 4612

Ördög Nóra tízezreket fizetett egy sámánnak termékenységért - Hírek piknikezéshez

2018.07.17. 08:11

Ördög Nóra és Nánási Pál többször is beszélt már arról, milyen nehezen született meg első gyermekük, és most Nánásiék című podcastjuk legutóbbi részében újra a meddőség a téma. Alább egy teljes órában lehet őket hallgatni, de a beszélgetés legérdekesebb részlete az, amikor Ördög Nóra elmeséli, hogy annak idején egy sámánhoz is elmentek, hátha ő tud segíteni abban, hogy megfoganjon a baba. A műsorvezetőnő így indokolja, hogy miért fordultak ehhez a módszerhez:

Nem vagyok különösebben ezoterikus beállítottságú lány, de azt gondoltam: nem tehetem meg, nem lehetek annyira pökhendi, hogy azt gondoljam, tudok én mindent a világról.

Hát annyit mindenesetre most már Ördög Nóra is megtanult a világról, hogy a sámánkodás jó része átverés, és ők is a semmire fizettek ki viszonylag nagy összeget, hiszen a pár első gyermeke a lombikbébi-program segítségével született meg két évvel később, a sámán közbenjárása semmit sem ért.

Valami elképesztő sámán-guru-istenkirály gyógyító Magyarországra látogatott. [...] Ismerősön keresztül sikerült súlyos tízezrekért, nyilván nem ingyen, egy privát találkozót kieszközölni, és az volt a mondás, hogy ő aztán mindenkinek gyereket csinál három hónapon belül. [...] Nem mertem nemet mondani, nehogy megbüntessenek az égiek. Hogy számolnék el én magammal, hogy nem adtam meg ezt az esélyt is?

Mindezt a Bors írta meg elsőnek, alább a teljes podcast, az alatt pedig további híreket talál magyar hírességekről.

További hírek:

  • A Kerozin együttes 43 éves frontemberét, Kovács Axelt megverte barátnőjének apja. Az esetről videót is közöl a Blikk.
  • Tóth Gabi arról beszél a Deszkavízió nevű blogban, hogy milyen egykori X-faktoros mentortársával, Alföldi Róberttel most úgy együtt dolgozni, hogy a színész rendezi az énekesnőt a Hegedűs a háztetőn című előadásban: „én nagyon szeretem azt a vasszigort, amit ő megkövetel. Közben meg amilyen szigorú, olyan megértő, empatikus és emocionális is, akire bármikor lehet számítani. [...] Kemény is persze, vannak húzós időszakai is, sőt olyan is, amikor megfagy a levegő, de nagyon sok a mosoly, elképesztő élmény.” Ezt is a Blikknél találtuk meg egyébként.
  • Pumped Gabónak kinőtt és begöndörödött a haja, amint az az Instagramon is látható (alább az illusztráció), és amint azt a Blikk megírta azzal a sztorival egyetemben, hogy a realitysztár iratok nélkül ment át Horvátországba.

Csumi

A post shared by @ pumped_gabo on

Ezt a hírösszefoglalót az augusztus 2-3-4-én tartandó, 7. Paloznaki Jazzpiknik támogatta.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ördög Nóra tízezreket fizetett egy sámánnak termékenységért - Hírek piknikezéshez

A műsorvezető nem mert nemet mondani, de a kezelés nem ért semmit. A további hírek között megnézheti Pumped Gabót hosszabb, göndör hajjal.

11 · Jul 17, 2018 08:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments