Múltkor azzal a hírrel került be Staller Ilona, ismertebb nevén Cicciolina a lapokba, hogy beperelte a Google-t. Természetesen a lovas legendáról van szó. 

Soha nem csináltam semmit állatokkal! Egy kígyóval táncoltam a filmben, de ennyi. Örülnék, ha ez végre tisztázódna, és soha többé nem azonosítanának ilyesmivel

- nyilatkozta a Blikknek Staller Ilona. A Google-t pedig azért perelte be, mert szerinte a vállalatnak hatalmas szerepe van abban, hogy ez a pletyka ennyire elterjedhetett az interneten. 

A két ügyvédem kezeli ezt az ügyet, én szinte csak annyit tudok, hogy sajnos még nem jutottunk a végére. Én és a jogi képviselőim azonban türelmesek vagyunk. Kivárjuk, hogy miként dönt a bíróság.

Most ismét egy pereskedés kapcsán ír róla a Blikk.

Úgy tűnik, hogy több étterem is használta a Cicciolina nevet, ami Staller Ilona szerint jogvédett, így az ő hozzájárulása nélkül nem használhatja azt senki. Egy ausztrál étterem és egy perui tapasbár is felvette a művésznő nevét, így Staller Ilona egyből pert indított.

Megkereshettek volna, mert ha kérnek, lehet, hogy igent mondok. A nevem jogvédett, így komoly összeget fognak fizetni 

- mondta Cicciolina a Blikknek.

A perek egyelőre folyamatban vannak, és biztos, hogy nem lesz egy egyszerű menet az ügyek végére jutni a távolság és az adott országokra vonatkozó különböző törvények miatt.