Nem szokásuk reagálni az őket érintő pletykákra, most azonban valami mégis megtörhetett Miley Cyrusban és Liam Hemsworthben, ugyanis végre egyszer egyértelmű jelét adták annak, hogy a hír, amit róluk terjesztenek,

egy oltári nagy kamu. 

És ehhez valójában meg sem kellett szólalniuk, csak feltölteniük egy ökörködős videót az Instára, ami egy perc múlva el is terjedt a neten.

Mint ismeretes, az énekesnő és a színész jó régóta együtt vannak, ezért az újságok nagyjából kéthetente megpendítik annak a lehetőségét, hogy már össze is házasodtak. Ezt ők soha nem erősítették meg, de nem is tagadták, szóval úgy egy hónapja abban a tudatban élünk, hogy ők már férj és feleség.

Tegnap viszont újítottak a lapok, és egy ausztrál magazinra hivatkozva megírták, hogy a páros nem tudott megegyezni abban, hogy mikor szülessen gyerekük, ezért jobbnak látták, ha felfüggesztik a kapcsolatukat. Akkor megszavaztattuk olvasóinkkal, hogy mit gondolnak ezzel kapcsolatban, és a legtöbben azt, hogy remélik, hamar kiderül: ez az egész csak műsor, a páros meg jót röhög a markába. Nos, így teljesüljön minden álma!