Ahogy arról július elején beszámoltunk, a műsorvezetőből állatvédővé lett Tornóczky Anita két évvel azután, hogy elvált a férjétől, szerelembe esett. Akkor nyilatkozott is arról, mit érez a férfi iránt, sőt, egy félarcú szelfit is feltöltött róla az Instájára. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy rettentően megválogatja, mi mindent árul el róla, a férfi ugyanis civil, ezért szeretné megvédeni a nyilvánosságtól. Ennek fényében csak azt árulta el, hogy jogász, külföldön él, szép mosolya van, okos, és így ismerkedtek meg egymással: 

Egy baráti társasággal utaztunk síelni, én később tudtam csak indulni, ő pedig nem Budapestről repült, Bécsben vettem fel autóval. Csak ritkán találkoztunk korábban, így az úton beszélgettünk először komolyan. Olyan gyorsan történt, és minden annyira magától értetődő volt.

A Story magazinnak hála a félarcú szelfin túl még többet láthatunk az illetőből, sőt, azt is megtudtuk, hogy 40 éves, Miklósnak hívják, és legutóbb egy balatoni fesztiválon szórakoztak együtt fesztelenül. Tornóczky továbbá azt nyilatkozta a lapnak, hogy ugyanolyan értékrenddel szemlélik a világot, és elég hamar kiderült, hogy összetartoznak.

Nagyon jókat nevetünk együtt, befejezzük egymás gondolatait, és, ami nagyon fontos nekem, mindig odafigyel rám, őszintén érdeklődik azon dolgok, történések iránt, amikről tudja, hogy nekem sokat jelentenek. Igazi jó társ.

Kíváncsiak vagyunk, mit fogunk még megtudni az úriemberről úgy, hogy elvileg nem is tudhatnánk meg semmit. Meglátjuk.