A Misson: Impossible 6. részéről eddig olyanokat írtunk, hogy Tom Cruise miként törte össze magát a forgatáson, amikor az egyik épület tetejéről átugrott egy másikra. Illetve azt, hogy Henry Cavill milyen szakáll- és bajusz-ügybe keveredett a film miatt. 

Bokatörés ide vagy oda, Tom Cruise leforgatta a filmet, aminek kedvéért 106-szor ugrott ki egy repülőből.

Úgy néz ki, hogy minden pénzt megért a Mission: Impossigble - Utóhatás. Már csak azért is, mert van benne egy jelenet, amiért megőrült, lefagyott, felrobbant, atomjaira hullott, totál megkészült, megrottyant, idegállapotba jött az internet.

Most megspórolhat 147 percet, mert megmutatjuk a már mémesedett mozdulatsort. Íme:

Érdekes amúgy, hogy ez a jelenet még az előzetesekben is megvolt, de valahogy elkerülte a nézők figyelmét. Csak most lett felkapott téma, úgynevezett hot topic, hogy milyen vicces, hogy Henry Cavill "újratölti" a kezeit a nagy bunyóra rákészülve. Nem csak a rajongók kapták fel ezt az alig 1 másodperces képsort, a hype hatására a szereplők is elkezdték csesztetni vele Cevillt, hogy mutassa be egy tévéműsorban a már legendássá vált újratöltést.

 Végül annyit nyaggatták ezzel a témával, hogy egy interjúban elárulta, hogy a mozdulatsort ott helyben improvizálta. Nem volt előre megbeszélve, nem szerepelt a forgatókönyvben, hogy 

Henry Cavill a bunyóra rákészülve, dühösen néz és...

 (buzzfeed)