Üdvözöljük kedd reggeli lapszemlénkben, amit bátran fogyaszthat akár kávé helyett is! Talán kezdjük is a reggel leváratlanabb hírével, amit a Bors szállított, amiben arról írnak, hogy Gagastar Milán Kelemen Annává szeretné operáltatni magát. Gagastar egyébként egy magyar közösségi média-sztár, aki 13 éves kora óta prostituált, ha pedig még mélyebben szeretné megismerni, ezt és ezt a videót ajánljuk figyelmébe.

#britneyboy #bitch #candy

Miss Gagastar Milan👑 (@gagastar_milan) által megosztott bejegyzés,

Szóval ő most úgy határozott, hogy szeretne minél jobban hasonlítani a celebnőre, és ennek érdekében akár plasztikai sebészt is felkeresne. 

Gyermekkorom óta rajongok Kelemen Annáért. Számomra ő a legnagyobb magyar idol. Nagyon becsülöm azért, hogy vállalta a mai Magyarországon azt, amivel foglalkozik. Már fiúként is rá akartam hasonlítani, miatta szőkíttettem ki a hajam. (...) Szeretném másfél éven belül a melleimet és a számat is megcsináltatni. Ezen kívül már a nemátalakító műtéten is elgondolkoztam

- mondta a lapnak Gagastar, aki így néz ki, mikor az idoljához hasonló külsőt ölt magára:

De mit írnak még kedd reggel a bulvárújságok?

  • A Blikk például arról számol be, hogy Dancs Annamária újra szerelmes. A férfiről egyelőre nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy nem színházi ember.
  • Szintén Blikk információ, hogy Bochkor Gábort feljelentette egy mátészalkai lakos rágalmazás miatt, de a műsorvezetőnek fogalma sincs ki lehet a feljelentő és hogy mi a rágalom, amivel megbántotta.
  • A Bors pedig arról ír, hogy Hajós András visszatér a TV2-re. Ezt mondjuk maga Hajós és a csatorna nem erősítették meg, mindenesetre a lap tudni véli, hogy a tévés az egyik ősszel induló, nagyszabású show-műsor főszereplője lesz.