Oké, nem három és fél perc alatt történt az eset, hanem pontosan három év kellett hozzá, de ahogy telt és múlt az idő, valahogy mégsem vettük észre, mennyire megváltozott Hajdú Péter külseje. Az Instájára töltött fel magáról egy előtte-utána fotót, amelyek jól illusztrálják a fogyását, amely szerinte a jó életmódjának és a foci szeretetének köszönhető. 

Nem a kor számít, hanem az életmód☝🏻👍🏻😊 #eljegeszsegesen #sportolj #szeretemafocit #minusz10kg #megerte

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Jóképűbb lett a három év alatt Hajdú Péter?

Mivel ez itt a szokásos lapszemlénk, csak elfelejtettük mondani, gyorsan körbetekintünk, hogy mit írnak még a  bulvároldalak, és mit posztolnak a magyar hírességek. 

  • Nem tudjuk, miét arcpirító vallomás ez a Blikk számára, mindenesetre Pápai Joci szerint a kölcsönös tiszteleten túl a minőségi szex is hozzájárult ahhoz, hogy 14 év után is szerelmes a feleségébe. 
  • A Forbes magazin megállapította, kik a legértékesebb magyar celebek jelenleg, a 20-as listán ők szerepelnek: 1. Hosszú Katinka, 2. Majka, 3. Ördög Nóra és Nánási Pál, 4. D. Tóth Kriszta, 5. Sebestyén Balázs, 6. Istenes Bence, 7. Kasza Tibor, 8. Liptai Claudia, 9. Tilla, 10. Rúzsa Magdolna, 11. Fluor Tomi, 12. Palvin Barbara, 13. Rubint Réka és Schobert Norbi, 14. Molnár Ferenc Caramel, 15. Alföldi Róbert, 16. Tóth Gabi, 17. Mihalik Enikő, 18. Hajós András, 19. Gianni és Debreczeni Zita, 20. Dukai Regina
  • Fordulat L.L. Junior szerelmi életében: az énekes is megerősítette a nagy hírt! - borzolja fel a kedélyeket a Blikk, de mindössze annyiról van szó, hogy LL. Junior kibékült Körtvélyessy Zsolt lányával, Kingával, akit annak idején eljegyzett, de mivel nem támogatták egymást eléggé, szakítottak. 
  • Tóth Verának a hónapban már másodszor kellett átélnie, hogy késett a repülője, amiről a Wizz Air légitársaság nem értesítette őt időben. Az énekesnő ezért írt egy posztot arról, hogy szeretné, ha a cég tisztelné az utasait. (Blikk) Egyébként pont emiatt indít eljárást a Wizz Air és a Ryanair ellen a fővárosi kormányhivatal.

Curtis a törökországi nyaralásukon, a szálloda halljában kérte meg barátnője kezét, ami így festett kívülről: