Napjaink egyik legismertebb és legfelkapottabb pornószínésznője, Lana Rhoades egy videót tett közzé Twitteren, melyben kisírt szemmel, szétfolyt sminkkel mondja a kamerába, hogy teljesen ki van borulva, hamarosan idegösszeomlást kap, mert az Instagram törölte a fiókját.

A 21 éves pornósztár viszont nem pusztán a törlés tényén akadt ki. Persze nem érti, hogy miért történt ez vele, amikor gondosan figyelt rá, hogy ne osszon meg egy olyan képet se, ami esetleg kifogásolható lenne az Instagramon. Köztudott, hogy a képmegosztó közösségi oldalon nem lehet 18+-os tartalmat kitenni, egyszerűen tiltja a szabályzat. Elvileg Lana Rhoades nem is tett ki semmi ilyesmit, mégis eltűnt a 2 millió követővel rendelkező fiókja. Ennyi erővel - ha tényleg nem osztott meg korhatáros tartalmat és más módon se szegte meg az Instagram szabályait - akár Emily Ratajkowski instagramos oldalát is törölni lehetne.

Rhodes azért sírt és zuhant össze teljesen, mert neki ez az oldal biztosította volna a kiutat a pornószakmából. 

Írtunk már instacelebekről, akik a közösségi oldalnak köszönhetően összejógáztak már maguknak egy takaros kis házat, illetve az is közismert, hogy a Kardashian család milyen jó jövedelemre tesz szert az Instagramnak köszönhetően.

A 21 éves Rhoades esetéből az látszik, hogy a fiatalok véresen komolyan veszik az instázást. Ahogy egy megértő kolléganője is fogalmazott:

Ez elég nagy ügy. Képzeld csak el, hogy milyen érzés lehet, amikor egyik napról a másikra, minden figyelmeztetés nélkül elveszíted a munkád.