GettyImages-495707898

Angelina Jolie egy hazug manipulátor - mondják Brad Pitt ügyvédei

2018.08.09. 16:19

Kicsit felpörögtek Angelina Jolie és Brad Pitt válása körüli események a héten. Elsőként a színésznő sztárügyvédének távozása volt a nagy breaking, mivel a jogi képviselő azzal indokolta távozását, hogy neki ez már túl kemény és durva ügy.

Ezt követőenjött a fejlemény, hogy Jolie kevesli, egész pontosan nem tartja méltányosnak azt az összeget, amit Pitt adott neki tartásdíjként. Ezt a színész jogi képviselő konkrétan jó viccnek nevezték, mivel az ő tudomásuk szerint, amit bizonyítani is tudnak, súlyos dollármilliókkal segítette Joliet, hogy nehézségek nélkül nevelhesse a gyerekeket.

És most a TMZ-hez el is jutottak ez ek a bizonyos jogi dokumentumok, melyek szerint

Brad Pitt 9 millió dollárt adott Angelina Jolienak az elmúlt két év alatt.

A színésznő ebből a pénzből vette meg azt a 8 millió dolláros házat, amiben jelenleg is lakik a gyerekekkel. És akkor még mindig maradt 1,3 millió, amivel szabadon gazdálkodhatott.

Tehát, Pitt egy 2,2 milliárd forint értékű házzal járult hozzá leendőbeli volt felesége és gyermekeik életének megkönnyítéséhez. Plusz még 360 millió forint ruha- és kosztpénzzel.

Ha csak ezt a 360 milliót nézzük, akkor az azt jelenti, hogy egy évben 180 millió forint költőpénz volt a családi kasszában. Ez havi 15 millió forint.  Akár mind a hat gyerekük kaphatott volna havi 2 millió forintnyi zsebpénzt. 

Ha az adatok stimmelnek, akkor ez az a pénz, amit nem tart méltányosnak Jolie.

(TMZ)