Daddy Yankeet legtöbben a tavalyi nyár gigaslágerének, a Despacitonak az énekeseként ismerik.  

A sztár jelenleg egy európai turnén vesz részt, kedd este pedig egy tolvaj a Puerto Ricó-i énekes valenciai szállodai szobájából ellopott kétmillió euró értékű ékszert.  Egy helyi lap, a Las Provincias szerint nem egy mezei rablás történt. 

A spanyol lap úgy tudja, hogy nem más, mint Daddy Yankee hasonmása rabolta ki az énekest, aki a 41 éves sztárnak adta ki magát, és megkért egy szállodai alkalmazottat, hogy ugyan már legyen olyan kedves, és nyissa ki neki a széfet. 

A trükk bevált, a tolvaj kétmillió euró értékű ékszert vitt el szobából, sőt, az énekes kísérőitől is lopott pénzt és ékszereket.

A sztár képviselője Twitter üzenetben erősítette meg, hogy az énekes "rablás áldozata lett, amíg nem tartózkodott valenciai szállodájában"

Megkezdődött a hajsza a tolvaj után, akiről legalább fantomrajzot nem lesz nehéz készíteni, amennyiben tényleg annyira hasonlít a latin-amerikai énekesre.

A rapper egyébként épp a Dura című számával turnézik, amire eddig egymilliárdnál is többen voltak kíváncsiak a YouTube-on. A hét elején például Oprah Winfrey töltött fel egy #DuraChallenge videót az Instagramjára.

(People)