A boldogító igent egy mesébe illő kaliforniai erdő közepén mondta ki a 44 éves színésznő. A sármos producerrel, Philip Schneiderrel két év járás után kötötték össze életüket.

Fustany.com (@fustany) által megosztott bejegyzés,

A pár nem éli nyilvánosság előtt az életét, az Oscar-díjas színésznő a titkos álomesküvő részleteiről is csak utólag mesélt a Vogue magazinnak. Swankkel egyenesen madarat lehetne fogatni, amikor a nagy napról mesél: 

Nincsenek rá szavak. Elöntött a hála és a köszönet, azért mert álmaim férfijához mehetek hozzá, és azért mert az összes ember, akit szeretünk egy ilyen mesebeli helyen gyűlt össze. Tényleg egy álom vált valóra. 

A színésznőt a súlyos betegségből felépülő édesapja vezette az oltárhoz. Aki korábban tüdőtranszplantáción esett át, így annak ápolása miatt egy ideig még a színészkedést is szüneteltette a sztár.

Hilary Swank esküvői fotóin egyébként nem más, mint a magyar származású Mariska Hargitay tűnik fel a háttérben, aki koszorúslányként a menyasszonyi ruha uszályát tartotta. 

A két hollywoodi színésznő barátsága legendás, így nem csoda, hogy Swank Hargitayt választotta koszorúslánynak. Elég ha csak Hilary Instagram oldalára pillantanunk, hogy meggyőződjünk, ők ketten legjobb barátnők.

Úgy tűnik a pasi ért a romantikához, Swank a lánykérésről is mesélt az interjúban, ami hasonlóan mesebeli környezetben történt:

a férfi egy coloradói vízesés előtt ereszkedett térdre, hogy megkérje a színésznő kezét. 

A színésznő magánélete nem volt egyszerű az utóbbi években, két hónappal azelőtt szakított vőlegényével, a teniszező Ruben Torressel, mielőtt Schneidert megismerte; korábban pedig 10 éven át volt Chad Lowe színész felesége.

(People)