Majka először sejtelmesen bejelentette, majd egy hosszú Facebook-posztban árnyalta is a képet azzal kapcsolatban, hogy miért vetett véget nyolc év közös munkájának Széki Attilával, Curtis-szel.

Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat ,sőt inkább az egyik családtagomat!!! Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön ... a kábítószer!!

- kezdi a kimerítő bejegyzést, amelyben jórészt a rapper drogproblémáit taglalja, és azt, hogy hosszú évek kemény munkájával sem sikerült őt kiráncigálnia ebből. 

Széki Attilával együtt elértünk a csúcsra , és most el kell engedjem a kezèt, mert nem tudom tovább fedezni az életét , ami a drogról és a hazugságokról szól! Az elmúlt 5évben megtettem minden tőlem telhetőt,de rájöttem ez idő alatt ,hogy sajnos nem nekem kell mindent megtennem. Ha ő nem akar meggyógyulni ,akkor nem is fog.

5ève arról szól a kapcsolatunk , hogy próbálok szép szóval, veszekedéssel, néha már majdnem tettlegességgel , értelmi és érzelmi zsarolással , sírással ,vagy nevetéssel hatni rà. De be kell lássam nem megy... Az utolsó utáni utáni utáni utáni utáni utáni( x100) esély utàn , már nem tudok többet tenni

 - írja, majd kifejti a véleményét a kokain romboló hatásairól és arról a félelemről, amely az utóbbi időben meghatározta az életét, és amely ellen már nem szeretne tovább küzdeni. Márpedig, amíg Curtis a 19 fős stábjuk tagja, addig Majka szerint mindegyikük életét veszélyezteti azzal, hogy képtelen leszokni.

2 hónapja egy általa az utolsó pillanatban lemondott buli után adtam egy utolsó ultimátumot ,és próbáltam megint segítséget szerezni hátha sikerülni fog. Elküldtem a legjobb magyar professzorhoz aki ilyen , sőt keményebb drogosokkal foglalkozik . Nem sikerült. Azt hiszem egyszer ment el hozzá... Mindig keresztülvittem az igazam , és mindig megálltam a helyem a világban. Most is ezt fogom tenni! Túl vagyok életem legnehezebb időszakàn, megoldottam. Ezt is megfogom !! A szívem megszakad , de nincs több fegyver a kezemben ,hogy megoldjam ezt a problémát!

Reménykedik ugyanakkor, hogy barátja egyszer össze tudja szedni magát, és bár a poszt egy csúnya korszak határozott lezárásának tűnik, továbbra is biztosítja őt arról, hogy mellette áll. 

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a barátságuk és közös munkájuk nyílt levélben kiteregetett szennyese meghatja-e annyira Curtist, hogy tegyen ellene valamit.