Pár hete észrevettük, hogy Sarka Kata egyre inkább hasonlít világraszóló barátnőjéhez és edzőtársához, Rogán Cecíliához. Amióta a közös hobbijuk miatt lényegesen sok időt töltenek együtt, így pedig lehetőségük nyílt arra, hogy egyre több szelfit készítsenek magukról az edzőteremben, napról napra látszik a változás: ugyanolyan gesztusok, pózok, mosoly és hajszín jellemzi kettejüket, ami már-már az ijesztő kategóriát súrolja. 

Most azonban valami történt, kifigyeltük ugyanis, hogy az üzletasszony mára inkább egy klasszikus barbie-baba külső jegyeit viseli magát. A változás legfeltűnőbb eleme pedig az, hogy szőkébbre frizírozták, mint eddig bármikor, aminek látványát márpedig egyelőre szinte képtelenség megszokni.

@lokosszandra varázsolt ma is💖 köszönöm #nemreklam @stylebarbudapest #olaplex #olaplexhungary #love #thankyou #blondehair

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Egyébként, ha az a célja, hogy teljesen átalakuljon, jó úton halad, az alakja és a hajzata már tökéletesen alkalmassá teszi őt az új szerepkörre, de azért valahol eléggé csalódottak is lennénk: már tökre belelovaltuk magunkat, hogy hamarosan két Rogán Cecíliája lesz az országnak, amire, lássuk be, nagy igény van jelenleg.  

Mit gondol ön a látottakról?