GettyImages-1017796886

Niggerezett és ámokfutott az Élő Ken Baba a Big Brother-házban

2018.08.28. 15:01 Módosítva: 2018.08.28. 15:32

Át lett variálva idén egy kicsit a Channel 5 műsorrendje, úgyhogy nem volt nyáron Big Brother (ez kétezer óta a második ilyen nyár volt Nagy-Britanniában), hanem csak másfél hete indult be a szezon a celebes verzióval. Az előző, januári évadban egy rosszul sikerült bevonulás lett a legnagyobb hír a műsorral kapcsolatban, idén, úgy néz ki, egy kizárás lesz az.

A jelenleg futó szezon két húzóneve a Nicsak, ki beszélből is ismert, folyton diétázó szcientológus, Kirstie Alley, valamint az Élő Ken Babaként ismert Rodrigo Alves, aki egy kis plancentával készült a realityszereplésre tavasszal. A félig brit, félig brazil származású, de dél-Amerikában felnőtt férfi már rögtön az első éjszaka azzal indított, hogy az alkohol hatása alatt azt kezdte el magyarázni, hogy neki ki az esete:

a nigger fiúk.

Ezt kétszer is elismételte, majd másnap közölték vele, hogy ezt a szót semmilyen körülmények között nem lehet használni, úgyhogy ha még egyszer figyelmeztetni kell őt valamire, azonnal repülni fog.

Alves ezután nagyjából egy hetet szép csendben és szimpatikusan kibírt, aztán a férfi kisebb ámokfutásba kezdett. Itt megnézheti, hogy egy pók láttán meztelenül rohant keresztül a házon, hogy kitegye az ízeltlábút a kertbe. Nem sokkal ezután egy lakótársával együtt tettek egy kis sampont egy kotonba, és a realityket már elvileg jól ismerő Alves ezzel riogatta a többieket, akik nem tudhatták, hogy pontosan mit tartalmaz az óvszer.

És még csak nem is ez volt az ok, amiért kitették Alves szűrét, hanem egy olyan súlyos eset, ami a híradások szerint annyira sértő, hogy nem kerülhetett adásba. Ezt írja legalábbis a The Sun című lap, magából a műsorból nem derül ki pontosan, hogy mi indokolta Alves távozását.

A műsor fő sztárja ezek után Kirstie Alley marad, aki eddig két érdekeset mesélt el: hogy egyrészt majdnem összejött John Travoltával a Nicsak, ki beszél forgatása kapcsán, másrészt hogy Patrick Swayze-vel romantikus viszonyba került, de ebből azért nem lett semmi, mert mindketten kapcsolatban voltak akkoriban valaki mással.