Vasárnap este, illetve hétfő hajnalban volt egy Black Girls Rock! nevű esemény New Jersey-ben, aminek leghíresebb résztvevője Janet Jackson volt. A fenti borítóképen és az alábbi fotón lehet megtekinteni, hogy az énekesnő milyen szerelésben tette tiszteletét ezen az alkalmon.

Szóval a frizura a legfeltűnőbb: nagyon szigorúan van összefogva a haja, és a copf úgy van felállítva, hogy a fejjel együtt hangjegyalakot formázzon. Klikkeljen a fenti képre a nagyításért, mert a körmöket és a gyűrűket is mindenképpen érdemes jól megnézni, plusz nyilván az ön figyelmét sem kerülte el, hogy az énekesnő egy kissé szado-mazós beütésű hámot visel az egyébként szép, de ahhoz képest visszafogott Siriano-estélyi felett. Döbbenet. Persze az nem lepődik meg annyira, aki odafigyelt az elmúlt napokban, és tudja, hogy Janet Jackson nagyon rákapcsolt a divat terén újabban.

A fenti típusú bő szárú nadrágot másokon is láttuk már idén, elképesztően erősödik ez a trend mostanában. És a frizura itt sem volt semmi.

És ha már idáig legörgetett, talán örülni fog egy harmadik szettnek is, ezt az Afrikát idéző összeállítást a nem egyszerű életű énekesnő a Harlem Week Festival nevű eseményen viselte augusztus 18-án.

Janet Jackson 52 éves.