Aki követi Berki Krisztiánt az Insatgramon, az előtt nyitott könyv a műsorvezető és a már-nem-annyira-új barátnője, Katona 'Mazsi' Renáta kapcsolata. Berki ugyanis lenyűgözően nagy elánnal teregeti ki a magánéletük szinte minden pillanatát a közösségi oldalán, most például egy borzasztóan zavarba ejtő posztban a szexuális életükről is beszámolt.

A tévés egy sebváltó köré tekeredett, lehúzott bugyit posztolt (tán egyenesen a barátnőjéét???), hogy kiírhassa mellé, Mazsival a kedvenc extrém szexhelyszínük az autó. A bejegyzés egyébként - aminek a szövege egy 20 pontból álló lista extrém helyszínekről és eredetileg a Glamour oldalán jelent meg -, nyomokban reklámot is tartalmaz, hiszen a fotón Berki taggelte a saját híroldalát, az RC Newst, ahol még többet elmond a szexuális szokásaikról:

A nyitott tetejű Bentley a legjobb. Egy késő nyári estén előjáték az autóban majd ráfekteted a hölgyet a langyos motorháztetőre és magadévá teszed. Bár egy ilyen alkalomhoz nem árt ha van egy Bentleyd

- árulta el saját lapjának a műsorvezető, akinek nem tudjuk, hogy az autómárka is fizet-e ezért a reklámért, vagy őket csak önszorgalomból promózza ilyen hevesen. Mindenesetre nem ő az első és nem is az egyetlen hazai híresség, aki ilyen nyomulós módszerekkel tolja a reklámot a követőinek.