Üdvözöljük szerda reggeli lapszemlénkben, amiben két nagy visszatérőről is olvashat!

Nagyjából egy év kihagyás után, a TV2 képernyőjén bukkant fel ismét Demcsák Zsuzsa - aki ugye 2017 őszén mondott fel az ATV-nél kórós fáradtságra hivatkozva, miután minden idők egyik legbizarrabb interjúját készítette el Szanyi Tiborral -, a Bors pedig most kiderítette, mivel is foglalkozott az elmúlt hónapokban. A lapnak Demcsák maga mondta el, hogy tanárnő lett belőle.

Eleve szeretem az oktatást, mint tevékenységet. Jó néhány diákot tanítok angolra, matekra és beszédtechnikára. Van egészen fiatal, hatéves tanítványom, de 18, 20, 24 éves is. A beszédtechnika talán a legérdekesebb az összes közül, mert ott nemcsak a szájtartást vagy a hangok képzését tanuljuk, hanem rengeteg lelki gátat is fel kell oldani. A beszédproblémáknak a jelentős része ugyanis lelki eredetű. Ez azt jelenti, hogy nemcsak logopédiai eszközöket alkalmazok, hanem pszichológiai eszközöket is

- mondta Demcsák az interjúban, akinek egyébként nincs se logopédus, se pszichológus végzettsége, (az egyetemen jogot és közgazdaságtant tanult).

A másik nagy visszatérőnk pedig Fodor Zsóka, aki Magdi anyus képében jelenik majd meg újra a tévében.

Erre valamennyire lehetett számítani, ugyanis a Barátok közt október 26-án lesz 20 éves, az alkalomra pedig számos egykori szereplőt visszahívtak a készítők. Az, hogy Ábrahám Edit és Kiss Ramóna is újra látogatást tesznek a Rózsa bisztróban, eddig is hivatalos volt, Fodor Zsóka visszatérése pedig most vált azzá, mikor a Blikk fotósa teljesen véletlenül pont akkor járt az RTL Klub környékén, mikor a színésznő Magdi anyus jelmezében üldögélt az épület előtt. Bizonyító erejű fotó is készült erről a látványról és ezen felbuzdulva a színésznő el is mondta a lapnak, hogy valóban újra a Barátok közt stábjával dolgozik, ami hatalmas öröm számára.