Gáspár Laci 4 év múlva cigány Rambo lesz, de most durván elárulta Delhusa Gjont! Indulhat a bandaháború!

2018.08.29. 20:28 Módosítva: 2018.08.30. 12:22

Gáspár Laci reggeli gyúrással kezdte a napot. Meglátva a kipattintott izmokat, és meghallva az erőlködő nyöszörgéseket Gjoni is kedvet kapott, hogy még bikábbá tegye az amúgy is elég bivaly testét. De Laci úgy beült a két súlyzóval bicepszezni, hogy Mr. Nikape Seri Meno ahogy ment, úgy vissza is fordult kerti sufni tuning konditeremtől. Gáspár Laci el is kezdte kérdezgetni Niki asszonyt, hogy elég Rambo-e már. Hát nem. Sebaj. Gáspár Laci képben van Sylvester Stallone ikonikus filmjével kapcsolatban, így tudja, hogy a Rambo 2 idején Stallone 43 volt, ő meg most 39, szóval >>>

4 év múlva Rambo leszek. Cigány Rambo. Esküszöm

- mondta Gáspár Laci.

Amíg Dobó Ági és Tokár Tomi eltakarították a konyhában a többiek után minden moslékot. Eközben a medencénél ejtőző Delhusa Gjon vázolta a többieknek, hogy az álma (sose találná ki!!!) 

egy 25 centis gyalupad.

Ezt követően minden előzmény nélkül, mintha kimaradt volna a tétek megrakása (!!!), már jött is a játék, ami az volt, hogy lányoknak meg kellett szerelniük egy csaptelepet úgy, hogy közben pasijuk telefonon segített nekik. (Egy kedves barátom jelezte, hogy nem maradt ki az ominózus fogadós jelenet, mert ez egy ilyen bónusz játék volt, ahol fixen 200 ezret lehetett nyerni.)

Ez pont azoknak ment jól, akikről nem is gondolnánk. Egy példa: Alinda megbukott, Vivi simán megoldotta. Delhusáék se szerepeltek jól, de például Sántáék is elhasaltak. Így pont ők kerültek az utolsó két helyre. Így veszélyzónába kerültek, azaz a többieknek kellett megszimpátiaszavazni, hogy közülük melyikük menjenek haza.

Ment az évődés. Sántáék nyomtak egy kis direkt marketinget magukról, de nem sikerült úgy legyalulniuk a versenytársak agyát, mint a propagandaplakátoknak az április 8. előtti időszakban. Gáspár Laci majdnem össze is balhézott a feleségével, hogy ő nem fog egy háromnapos barátság miatt Sántáékra szavazni, amikor Gjonit ismeri már mióta. Dobó Ágiék is kábé hasonlóan nehéz helyzetben voltak, mert ők meg azt nem tudták eldönteni, hogy Sánta Laci tényleg ilyen-e vagy 0-24-ben ebben a fura szerepben van.

A lényeg, hogy Gáspár Laciéknél dőlt el a dolog. Laci az érzéseire hallgatott. De nem úgy, hogy ő együtt dolgozott már Gjonival, szóval a szakma, a biznisz, a zene összeköti őket, hanem úgy, hogy ha Niki szarul érezné magát, ha Sántáék mennének, akkor ő nem akar a feleségének rosszat. 

Gjoni meg is sértődött. Ezt onnan tudni, hogy

flegmán pacsizott le Gáspár Lacival.

Emberek!

BREAKING!!!

A Majka vs. Curtis sztori már kifutott, jöhet a Delhusa vs. Gáspár!