Először csak sejtette, aztán a 22. születésnapja után egy közös fotóval hivatalossá is tette, hogy együtt jár egy amerikai származású zenésszel, bizonyos Kai Strachannel. Radics Gigi ezenkívül nem sok információt osztott meg új szerelméről, ami nem meglepő, hiszen soha nem vitte túlzásba a magánélete kiteregetését. Legutóbb is csak száraz tényekkel szolgált a Blikknek:

Igaz, nagyon szeretjük egymást, de ennél többet nem szeretnék mondani a magánéletemről.

De szerencsére, ahogy a hollywoodi celebeknél, úgy Magyarországon is mindig van egy jól értesült forrás, egy remek barát, aki hajlandó kiteregetni a híresség magánéletét. Jelen esetben ez a személy az énekesnő egyik közeli barátnője.

  

Három hónapja vannak együtt, és nagyon szerelmesek. Még kint, Los Angelesben ismerkedtek meg, ahol Gigi a videóklipjét forgatta. Kai statiszta volt, és mivel voltak közös jeleneteik, sokat beszélgettek. Gigi már akkor tudta, hogy ennek még nincs vége. Szinte minden idejüket együtt töltötték kint, és megbeszélték, hogy megpróbálnak távkapcsolatban élni. Egész nap a telefonon lógnak, üzeneteket küldenek egymásnak. Persze sokszor nagyon nehéz, hogy ilyen távol vannak egymástól, arról nem is beszélve, hogy az időeltolódás miatt van, hogy napokig nem tudnak beszélni, csak üzenni

- nyilatkozta a lapnak. Elmondta továbbá, hogy a fiatalember rengeteget dolgozik, mégis volt ideje meglátogatni az énekesnőt a 22. születésnapján, Budapesten. 

Egy hetet voltak együtt, megnézték a várost, bulizni mentek. Kai Gigiéknél lakott, a Radics család pedig nagyon megszerette őt. Biztos vagyok benne, hogy ez egy tartós kapcsolat lesz. Szerintem működni fog, mert Gigi előreláthatóan a karrierje miatt úgyis jó pár hónapot kint fog élni a közeljövőben, mintha kétlaki életet élne, persze nem számol fel itthon semmit

- tette hozzá.