Kim Kardashian - aki azért híres, mert híres -, elég sok szelfit nyom le naponta. A hölgyemény saját bevallása szerint, egy négynapos mexikói nyaralása során 6000 fotót készített, - kiről másról, mint magáról. A kemény munkát szellemileg még bírná teljesíteni, de sajnos a csuklója már annál kevésbé. A szelfikirálynőnek 116 millió követője van Instagramon, az éhes szemeket pedig bármi van, etetni kell. 

A Keeping Up with the Kardashians valóságshow-ban maga a celebek nagyasszonya mesélte el, hogy a doktor utasítása miatt szüneteltetnie kellene a szelfizést, mivel megsérült a csuklója.

De hova lenne a világ, Kim szelfijei nélkül? Szerencsére a celeb zseniálisan megoldotta a helyzetet, és felfogadott egy szelfi-asszisztenst. A nemes feladatra az egyik stábtag, Paxy ugrott be, akinek most kis túlzással, a kezében van a Kardashian család jövője.

A zseniális ötletnek köszönhetően, Kimnek egy pillanatra sem kell szüneteltetnie a karrierjét, és még a kezét sem terheli meg. A videón azt is megnézhetjük, hogy néz ki a szelfi-asszisztens akcióban.

  1. Kim odahívja Paxy-t, mint egy kutyát.
  2. Paxy ott terem egy pillanat alatt.
  3. Kim pózol, miközben a csuklója pihen.
  4. Paxy tartja a kamerát, és megnyomja a gombot.
  5. Kim megköszöni a munkáját.

Míg fel nem épül az amerikai celeb csuklója, addig valószínűleg Paxy mindenhová követni fogja, hogy mindig kéznél legyen. 

(Daily Mail)