Ariana Grande egy héttel exe, Mac Miller, halála után az Instagramon (is) búcsúzik a férfitól. Az énekesnő, aki két évig járt a rapperrel, eddig csak egy cím nélküli fotót posztolt róla, most azonban egy videót tett közzé, amihez egy egyszerre megható és megrázó szöveget írt.

Imádtalak az első naptól kezdve, hogy megismertelek, mikor még 19 éves voltam, és mindig imádni foglak. Nem tudom elhinni, hogy már nem vagy itt. Tényleg, nem vagyok képes felfogni. Olyan sokszor beszéltünk erről. Rettentő dühös vagyok és nagyon szomorú is, nem tudom, mit tegyek. Te voltál a legkedvesebb barátom, olyan sokáig és mindenek felett. Annyira sajnálom, hogy nem tudtam megoldani vagy elmulasztani a fájdalmad. Igazán akartam. A legkedvesebb, legédesebb léleknek, aki olyan démonokkal küzdött, amiket nem érdemelt meg. Remélem most már jól vagy. Nyugodj békében!

- írt az énekesnő a közösségi oldalán.

A hírek szerint Mac Miller halálát drogtúladagolás okozta, de ezt még nem erősítették meg hivatalos csatornánk keresztül. A Page Six egyébként úgy értesült, hogy a zenészen már elvégezték a boncolást, aminek hamarosan nyilvánosságra kerülhet az eredménye.