Gáspár Evelin fotóval szemlélteti, mennyit változott a teste egy év alatt

2018.09.15. 16:16

Gáspár Evelin több dologra is büszke lehet mostanában. Nemrég megszerezte a diplomáját, ezzel az elsőt a családjában,

de a szelleme pallérozása mellett, a teste formálására is fordított időt. A legfrissebb Insta posztjában legalábbis erről számol be. Gáspár Győző lánya két fotón mutatta meg, hogy csak az elmúlt egy évben, mennyit változott a teste a rendszeres sport, az egészséges étkezés és a kitartásának köszönhetően.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mivel nap, mint nap kapok üzeneteket a “fogyásomat illetően”, szeretnék pár sort megosztani veletek! 13 éves koromban kezdtem a testem átformálását. Azóta eltelt 11 év és leadtam körülbelül 40kg-t és nőttem 18cm-t! Viszont már nem az akkori önmagamhoz viszonyítom magam, hiszen nyílvánvaló a nagy változás. A két kép között 1 év telt el. Azóta nagyon sokat fejlődtem és változtattam mind az edzésformát és a táplálkozást illetően. Büszkén jelentem ki, hogy a rendszeres sport és tudatos táplálkozás már szerves része az életemnek és nem okoz nehézséget ezen tényezőkre figyelni és beiktatni a mindennapokba. Egy jó tanács: sosem másokhoz viszonyítsátok a testetek, hanem saját magatokhoz, hiszen magatokhoz képest tudtok nagyot fejlődni. Ezenfelül, nincsennek csodaszerek csak kitartás, tudatos táplálkozás és rendszeres sport!♥️

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Mint írja nem most kezdte az edzéseket, már 13 éves kora óta formálja a testét, azóta pedig 11 év telt el, összességében 40 kilót fogyott és persze nőtt is jó pár centit.