Dwayne Johnson a World Wrestling Entertainment (WWE ) történetének legsikeresebb pankrátora, akiből a hollywoodi filmipar (bizonyos szempontból) egyik legmeghatározóbb szereplője lett. Most idősebbik lánya, Simone Johnson döntött úgy, hogy követi apja példáját, és profi pankrátor lesz, – már el is kezdte a kemény edzéseket.

Ahhoz, hogy Simone is pankrátor lehessen, még hosszú út vezet, viszont már megtette az első lépéseket. A Szikla lánya elkezdte az edzéseket,- igaz még csak  részmunkaidőben -, a világ legnagyobb pankrátorképző edzőtermében, a WWE Performance Center-ben - számolt be a Mirror.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

the mini milkshakes were definitely the best part. big thank you @instagram & @vanityfair for having me tonight. i had a blast :) || (ps dinah i love you so much thank you for surprising me**)

Simone (@simonegjohnson) által megosztott bejegyzés,

A Szikla 17 éves lánya eléggé eltökéltnek tűnik, és azon az úton halad,  hogy ő legyen a családjában a negyedik generáció, aki ezt a sportot űzi. A pankrátorkodást még a dédnagyapja kezdte, majd a nagyapja, azután pedig az azóta legendává vált apja folytatta a hagyományt.

Ehhez a sportághoz semmi sem hasonlítható. Minden mozdulat és meccs megkövetel egy bizonyos mennyiségű szenvedélyt, és épp ez benne az imádnivaló. Határozottan ez az a dolog, amire sokat gondolok, és amit csinálni szeretnék – nyilatkozta még egy korábbi interjúban az ambiciózus lány.   

Egyébként megvan az előnye, ha valaki a Szikla lánya, mert olyan tuti elfoglaltságai vannak, mint a Golden Globe-nagykövetének lenni.

(Mirror)