Sofía Vergara elég ütős mondattal szerelte le az arcát kritizáló kommentelőt

2018.09.19. 13:25

Kifejezetten sokan vannak, akik szeretnek pufogni, elégedetlenkedni, és olykor csendben (vagy nem csendben) leszólni másokat a külsejük, a véleményük vagy csak úgy, a létezésük miatt. A nem csendes beszólókat nevezik az internetes közösségek trolloknak, olyan személyeknek, akik arccal vagy éppen arctalanul vállalják a véleményüket a közösségimédia-felületeken, és jórészt azzal töltik az idejüket, hogy idegesítően és/vagy bántóan nyilvánuljanak meg BÁRMILYEN kérdésben. 

Az ilyen kéretlen kommentekkel több alkalommal kell a hírességeknek megküzdeniük, mint az átlagemberekek, és ezeket ugyan néhányuk könnyedén, frappánsan kezeli, mások viszont idegösszeomlást kapnak vagy letiltják az oldalaikon a hozzászólási lehetőséget. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🌞day!

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés,

Nos, Sofía Vergara, a Modern család Gloriája nem éppen az a letiltó típus. Pedig érthető lenne, hiszen elképesztően jónő, mégis megkapja olykor az ellenkezőjét, általában nem építő jellegű kritikaként. A napokban például egy rajongó (?) férfi tette szóvá a színésznő egyik Instagramképe alatt, hogy Vergara arca mintha megváltozott volna az utóbbi időben, és tökre nem érti, de teljesen másképp néz ki, mint régebben.

Az utóbbi időben kiszúrtam, hogy csináltál valamit az arcoddal. Arra nem jövök rá, hogy mit, de most valahogy másképp néz ki, mint eddig. 

Vergara a bókolásra nemigen alkalmas megjegyzést akár figyelmen kívül is hagyhatta volna, ő azonban lakonikus egyszerűséggel megválaszolta azt: 

ezt hívják öregedésnek.

Ezután a beszélgetés valami rejtélyes oknál fogva egész gyorsan kihűlt.