21 éves barátnője van az Agymenők Leonardjének, Johnny Galeckinek

vik
2018.09.20. 11:15

Amint híre ment, hogy az Agymenők című sorozat a végéhez közeledik, a 43 éves Johnny Galeckinek hirtelen barátnője lett. Persze nem gondoljuk, hogy a kettő között szoros vagy akár csak laza összefüggés lenne, mindenesetre az mindentől függetlenül kijelenthető, hogy a sorozatban a Leonard-öt alakító színészt azóta nem lehetett nővel látni, amióta 2009-ben szakított a már kétszer is férjhez ment Kaley Cuocóval. Mondjuk vele se lehetett kifejezetten látni, csak utólag tudni lehetett, hogy jártak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Call us when you need assassins ⚔️

Alaįna✨ (@alainamariemeyer) által megosztott bejegyzés,

Jelenleg egy 21 éves nővel, bizonyos Alaina Meyerrel jár, akivel először készült paparazzóféle közös kép az Emmy-díjátadó előtti bulin. A kaliforniai születésű lány foglalkozása szerint gyártási menedzser, de ennél érdekfeszítőbb információkat is lehet tudni róla és a kapcsolatukról. 

Mondjuk azt pont nem, hogy pontosan mikor is jöttek össze (úgy nagyjából két hónapja lehet, ugyanis augusztusnál korábban még egyetlen képet sem posztoltak egymásról az Instájukra), de az biztos, hogy elég komolyan veszik egymás társaságát. Ez abból sejthető, hogy már a kezükre tetováltatták a másik monogramját: Galecki egy szívet, Meyer egy koponyát képzelt a betűk mellé, ki tudja, miért. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gone country and branded by babe

Alaįna✨ (@alainamariemeyer) által megosztott bejegyzés,

A fiatal nő állítólag életében csak egyszer járt Amerikán kívül (Norvégiában), Galeckival azonban nagyon gyakran utazik az államok között, és szereti meglátogatni az Agymenők forgatásán, amit nem sokáig tehet már meg. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Last night was wonderful. Thank you #jefferykatzenberg

Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) által megosztott bejegyzés,