A 24.hu végignézte, majd írt is a Mokka szerda reggeli adásában történtekről, amikor is Schobert Norbert kinyilatkoztatta, hogy nem frusztráljuk a gyerekünket azzal, hogy dagadtnak vagy hülyének nevezzük, abban az esetben, ha mindkettő igaz.

Schobert (aki szerint simán elhagyhatná a vezetéknevét, elvégre annyit tett már az emberiségért, hogy így is mindenki tudná, ha róla van szó) azt mondja, az efféle sértegetésekkel inkább motiválni lehet a gyereket, ahelyett, hogy életre szóló sérüléseket okoznánk benne. Szerinte utóbbi csak akkor történhetne meg, ha a kancsalságával vagy a törpeségével vegzálnánk, azokon ugyanis nem tud változtatni, ha akar, akkor sem. 

Hányan mondják szülők a gyereknek, ha hoz történelemből egy karót, hogy fiam te hülye vagy. A gyereket ezzel nem frusztráljuk, hanem tény, hogy hülye. Aztán elkezd tanulni és ötös lesz, ha érdekli. Ha el van hízva és szembesítjük azzal, hogy dagadt, akkor egy idő után fog ezen változtatni. Ha a valósággal nem szembesítjük a gyereket és ráhagyunk mindent, akkor mi lesz? Dagadt lesz és történelemből egyes lesz

- nyilatkozta a műsorban. 

Egyetért ön Schobert Norbert szavaival?

Nézzünk körül még egy kicsit, hátha írnak egyéb érdekeset is a lapok! 

  • Gesztesi Károly életmódot váltott, és már nem bulizik állandóan, azt mondja, fölösleges dolognak tartja. Nemrégiben rossz időszak volt az életében, de már kijött belőle, átlagos életet él, és rettentően kigyúrta magát. Erről képet is láthat, ha a Blikk cikkére kattint. 
  • Szabó Ádám annyira ragaszkodik Tóth Andihoz, hogy gyereket szeretne tőle, de mivel az énekesnő még mindig csak 19 éves, türelemmel vár. Tóth azt mondja, a zenész az elmúlt hét hónapban annyira ragaszkodott hozzá, mint egy lány, és már az udvarlási szakaszban is állandóan rajta lógott, ami mindkettejüknek nagyon jólesett, és esik azóta is, számol be róla a Story magazin. 

Búcsúzóul pedig tekintse meg Kelemen Annát aligruhában, ami annyira pont alighogy az Instagram még engedélyezze a publikálását.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This time i hope that this much clothes is enough for instagram😈 Remelem ez így már elegendő ruha

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,