DSC9669

Ha Gesztesi Károlyból nő lesz, abból nagy baj nem lehet

2018.09.24. 17:04

A TV2 bejelentette, hogy mivel készült az őszre. És igaz, hogy a valós, a naptár szerinti ősz, az már szeptemberben elindult, sőt, maga a csatorna is kilőtte az éterbe a kontentet, amivel akár le is tarolhatta volna az RTL-t - az emojikkal titkolt új évaddal jelentkező Piramis és az abszolút friss Masterchef VIP tipikus esete, ugye -, de ebbe most ne menjünk bele. A lényeg, hogy most mindenki megtudhatta, hogy lesz egy A Legbátrabb Páros, ami egy Rettegés fokába oltott Nyerő Páros. Igen, egy kicsit áthallásos a címadás, de majd kiderül, hogy milyen lesz a hetente jelentkező celebes bátorság- és párkapcsolati erőpróba, amiben Vajna Tímea húga is szerepelni fog. 

Lesz megint Ninja Warrior Hungary. Kapunk egy új gyerekes műsort Ördög Nórával, egy tippelgetős, találgatós műsort Kasza Tibivel. Érkezik a Masterchef Junior kiadása, plusz a jól bejáratott Sztárban Sztár hatodik évada is befért vasárnap estére. Péntek este a Korhatáros szerelem folytatódik majd a Csak show és más semmi! után közvetlenül. Ja, a sajtótájékoztatónak volt egy egy post credit scene mozanata is, amikor grátisz bejelentették a Séfek séfe újabb évadát és a Gundel Takács Gáborral rebootolt Legyen Ön is milliomos!-t. A teljes listát itt lehet megnézni.

A sajtótájékoztatón kicsit belekóstolhattunk, hogy milyen lesz majd Ördög Nóra és Liptai Claudia egy élő műsort vezetve, amikor majd péntek este kell a csak show és más semmi!-t ledarálniuk. Volt némi vicceskedés, de az egyik legemlékezetesebb jelenet az volt, amikor Liptai Claudia

Pedig már majdnem kérdeztem valamit.

közbeszólásával jelezte, hogy Ördög Nóra kicsit belé fojtotta a szót.

Egymást váltották a celebek a színpadon, akikkel kellett némi small talkot nyomni. Épp a Ninja Warriorról volt szó, amikor Tilla megemlítette, hogy talán Kasza Tibit is némi mozgásra ösztönözte a sok kigyúrt ember mutatványos akadályfutása, mire az énekes csak annyit mondott, hogy 

Nem, nem, én maradok dagadt, köszönöm szépen.

A Sztárban Sztár szereplőinek bemutatásakor pedig elhangzott a címadó tételmondat. Liptai Claudia jegyezte meg - az eseményen amúgy meg nem jelent volt férjéről - hogy ha Karcsiból (Gesztesi Károly) nő lesz, akkor abból nagy baj nem lehet. Ez egyszer bejött már Gáspár Lacinál, úgyhogy a bevált csapaton ne változtass alapon, ez most is tuti nyerő lesz.