Owen Wilson apasági tesztet követelt, hogy tisztázza, nem ő ejtette teherbe volt barátnőjét, Varunie Vongsvirates-t. A 34 éves nő nem ágált a teszt elvégzése ellen, ami nem is csoda, mert így legalább hivatalossá válhatott, hogy Wilson legnagyobb sajnálatára de, valóban az ő gyerekét várja. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Say hello to Lyla 👶 3 months to go! 😍

Varunie (@varunie) által megosztott bejegyzés,

  

A nő a terhessége harmadik hónapjában készült ultrahangfelvételt az Instájára is feltöltötte június 23-án, ebből pedig kiszámolható, hogy várhatóan valamikor december fog szülni. De nemcsak a magzatról posztol képeket, hanem nemrégiben egy 2017-es fotót is, amelyen Wilsonnal pózol az Apavadászat című film premierjén, aminek a 49 éves színész az egyik főszereplője. Egy kommentelő joggal tette fel ezután a kérdést, hogy Wilson-e a gyereke apja, mire meg is kapta a választ: igen, ő az. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#fatherfigure #tb

Varunie (@varunie) által megosztott bejegyzés,

A baba egyébként kislány lesz, és Lyának fogják hívni. A színész, akinek a már van két gyereke, és mindkettő  két különböző anyától született, nem nyilatkozik az ügyben, így nekünk is be kell érnünk az apasági teszt eredményével.