Köszönti önt az ősz első napja, a reggeli bulvárhíreivel együtt! Kezdjük is a legszerelmesebb információval: MC Hawerrel és az ő újra megtalált boldogságával!

A zenész a Blikknek árulta el, hogy 53 évesen ismét rátalált a szerelem, egy 20 éves lány, Fanni, képében. A fiatal nővel szeptember elején, egy koncerten találkoztak, ahol Koczka Géza (alias: MC Hawer) fellépett, Fanni pedig az első sorban tombolt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Végre LOVE ❤

MC Hawer (@mchawer) által megosztott bejegyzés,

Az előadás után közös képet készítettek, levelezni kezdtek, reandevúztak, megtörtént a zenész részéről a szerelmi vallomás, azóta pedig - Koczka szavaival élve - együtt ízlelgetik a páros boldogságot.

Lehet is lapozni, haladjunk tovább a többi hírre!

  • A Bors változatlanul nem áll készen arra, hogy elengedje a Majka-Curtis szakítós sztorit, ezért hétfő reggel arról számol be, hogy mivel már nem egy bandában zenélnek, ezért: SZÓLÓBAN NYOMJÁK A KÖZÖS DALAIKAT. 
  • Szintén Bors infó, és valamivel érdekesebb mint a 2018-as Nagy Rapháború újabb fejezete, hogy Reviczky Gábor egy pálmalevélből kiolvasta a jövőjét, így a halála időpontját is, amire a jóslat szerint tíz év múlva kerül sor.
  • Ha pedig ezen kívül még szeretne nagyon hétfő reggeli híreket olvasni, itt egy Blikk cikk arról, hogy Hajdú Péter éttermének nehéz nyara volt, hiszen nemcsak felgyújtották a teraszát, hanem munkaerőhiány is sújtja, itt pedig egy Bors írást talál arról, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál megújítják a házassági fogadalmukat.