Hülye fasz

- vetette oda flegmán élete szerelmének Pintér Tibor 23 évvel fiatalabb barátnője, Frida a Mokka szerda reggeli műsorában. A történteket a színész utólag úgy értékelte, hogy alighanem válaságban van a kapcsolatuk. 

Az egész úgy kezdődött, írja a Blikk, hogy a páros reggel összebalhézott azon, hogy Pintér kolosszális kuplerájt hagyott maga után otthon, ezért Frida úgy érezte, a TV2 reggeli műsora a legalkalmasabb helyszín arra, hogy tüntetőleg, némaságba burkolózva fejezze ki ellenérzéseit párja rendrakási szokásaival kapcsolatban. 

Pintér próbálta menteni a menthetőt, és megmagyarázni a műsorvezetőknek, hogy frissen érettségizett barátnője miért képtelen disztingválni („nem tud ébredni reggel, borzasztóan viselkedik”), de ez nem volt elég arra, hogy a lány megnyugodjon. Inkább fogta magát, fölpattant, és kiviharzott a stúdióból (ekkor hangzott el a fent említett mondat). 

Bors azóta kikérdezte a színészt Az Ügyről, aki igen lesújtóan vélekedett közös jövőjüket illetően.

Valóban, ahogy a műsorban Frida is elmondta, keveset aludt, én pedig nem pakoltam el, na, de uram bocsá, ez akkor sem mentség arra, ahogyan viselkedik a kamerák előtt, és mögötte is. Az egész máltai út (A legbátrabb páros forgatása) is a konfliktusainkról szól. Frida mindenen robban, és nagyon csúnyán beszél velem. Végig ki lesz sípolva, majd láthatják a nézők is. Képtelen disztingválni

- nyilatkozta, majd hangsúlyozta, hogy kapcsolatuk valóban válságban van, amelyet minden bizonnyal már csak egy csoda menthet meg. 

Frida nem vesz fel álcát, amiért valahol becsülöm, csak így nem lehet élni. Sokkal több így a negatív, mint a pozitív. Mind a ketten hullámzunk, de az utóbbi hetek mélységei érzelmileg kifelé tolnak engem ebből az egészből.