Ben Affleck és a 22 éves Playboy-modell lány kapcsolata sose volt valami komoly

2018.10.11. 10:35

Az elmúlt időszakban bőven volt mit írni a színész magánéletével kapcsolatban. Igen, már hivatalosan is elvált Jennifer Garnertől, illetve józanul és durván felpumpálva kijött az elvonóról, ahova azért került, mert napokig magányosan iszogatott. Állítólag pont az alkohol volt az, ami miatt vége lett Ben Affleck és Lindsay Shokus kapcsolata. Pedig egy évig jártak, illetve egy hónapig együtt is éltek. Aztán jött Shauna Sexton, a 22 éves Playboy-modell.

A sajtó tényként kezelte, hogy a színész és a modell egy párt alkotnak. Készültek róluk közös fotók, stb. Nem volt ez titok. Sőt! Amikor elkezdett terjedni a hír, hogy szakítottak, akkor Sexton még cáfolta is az értesüléseket.

Nem kell mindent elhinni, amit a neten olvas az ember

- mondta. 

Most viszont egy neve elhallgatását kérő közeli barát jegyezte meg, hogy igazából sose volt túl komoly ez az egész, ami köztük volt. Sőt! Ennek nem is most lett vége. 

Az egész újszerű volt. Elkezdtek találkozgatni. Nagyjából négy héten át tartott ez, majd Ben Affleck rájött, hogy neki erre most nincs szüksége. Vagy nem erre van szüksége. 

Még az is megerősíti a névtelen informátor állításait, hogy Affleck és Sexton szakított, hogy az elvonó óta nem tudták őket együtt lefotózni. Pedig a fotósok eléggé rá vannak állva Affleckre, így az elmúlt több mint egy hétben biztos lett volna rá mód, hogy készüljön akár egy távoli, szemcsés fotó is a két szerelmesről.

(pagesix)