Lassan egy évesek lesznek Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias ikrei, akik a lehető legnagyobb titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával jöttek világra 2017 decemberében. Ez egyébként nem volt annyira sokkoló, mint lehetett volna, a híres szülők ugyanis az elmúlt 17 közös évük alatt nem sokat árultak el sem a magánéletükről, sem az egymáshoz fűződő viszonyukról, és életük legmeghatározóbb pillanatait is mindig szerették megtartani maguknak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🇷🇺❤️🇪🇸 #россия #españa #мирдружбажвачка

🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

A z utóbbi időben azonban valami történhetett, a páros ugyanis elkezdett a külvilág felé is élni, vagyis most már elég gyakran mutatják meg, milyen az életük a két babával,  Nicholasszal és Lucyval. Láttuk már őket apuka ölelésében, és anyuka hasán táncikálni, arra azonban még így sem számítottunk, hogy szüleik hamarosan a saját hálószobatitkaikat is az arcunkba tolják majd készséggel. 

Márpedig megtörtént, az énekes a saját szájával nyilatkozta, milyen a szexuális életük azóta, hogy a gyerekek megszülettek, és minden bizonnyal teljesen megváltozott az életük. 

Alighanem azóta többet szexelünk, mint valaha

- mondta, majd hozzátette, hogy az együttléteik mennyisége semennyit sem csökkent, ami az első mondat fényében egész logikusnak tekinthető. 

Hangsúlyozta továbbá, hogy ennek ellenére ahogy másoké, úgy az ő kapcsolatuk is sokszor olyan, mint egy hullámvasút, de a maga módján mégis tökéletes.