Fogadja szeretettel ma délelőtti lapszemlénket, amelyet Stohl András előadásával kezdünk. A színészt a Miskolci Rendőrkapitányság kérte fel, hogy a város egyetemén beszéljen egy kicsit arról, miként élte meg az autóbaleset, amelyet évekkel ezelőtt okozott, majd börtönbe is került miatta. 

A színész főként magát hibáztatja a történtekért, a legfájóbb pontként mégis azt értékeli, hogy abban az időszakban miatta bántották a lányait. 

A lányaimnak beszólhattak: nincs valami piád? Apádnak biztos van! Ezt máig nem tudom magamnak megbocsátani

- mondta el a Bors beszámolója szerint. Úgy érzi, az, hogy a gyerekeit vegzálták, sokkal nagyobb bűnhődés volt a számára, mint az az öt hónapnyi börtön, amit le kellett töltenie. Amiért viszont hálás, mert szerinte így senki sem köphet egyet a háta mögött. 

Ittas állapotban balesetet okoztam. Ekkor sérült, aki a másik autóban ült, sérültem én, és sérültek a gyerekeim. Tulajdonképpen sérült az egész ország, hiszen engem mindenki ismert

- tette hozzá. Ha érdeklik még egyéb részletek az előadásból, amiből az is kiderült, hogy iként kezelte a színész a nagyképűségét, a Bors cikkéből tájékozódhat. 

Nézzünk körül, mit írnak még a lapok! 

  • Péter Szabó Szilvia vallomása: ezért nem ment férjhez-címmel sejtet drámát a Blikk, de a cikkében csupán annyiról ír, hogy az énekesnő úgy is boldog gyermeke apjával, hogy még nem házasodtak össze, de majd egyszer fognak.
  • Várkonyi Andrea mindennap megszólal Bochkor Gáborral való szakítása ürügyén, most épp azt mondta a Blikknek, hogy soha semmi rosszat nem fog mondani a férjéről, mert még mindig szereti őt „mint embert”. 
  • „Összeszorított fogakkal tűrök” - nyilatkozta Curtis a Borsnak, de kivételesen nem a Majka-üggyel kapcsolatban, hanem a térdével, ami majdnem tíz éve fordult ki egy fejelés közben, ezért nagyon fáj neki a Csak show és más semmi próbáin. 
  • Balázs Andrea (ha így jobban ismeri: Kasszás Erzsi) két hónap alatt 13 kilót fogyott, amit a Borsnak meg is mutatott. Ha érdekli a látvány, ide kattintson