Michael Bublé legújabb és egyben utolsó albuma 2018. november 16-án fog megjelenni, a zenész azonban aligha fog turnéra indulni vele. Most ugyanis bejelentette, hogy visszavonul. 

Döntésében nagy szerepe van kisfiának, az 5 éves Noahnak, akinél két évvel ezelőtt májrákot diagnosztizáltak. A rémes hírt felesége, Luisana Lopilato közölte férjével sms-ben, percekkel azelőtt, hogy Bublé színpadra állt volna. Ezt legutóbb a Today Show-ban mesélte el a zenész, most pedig élete utolsó interjúját adta a Daily Mail-nek. 

Az egész lényem megváltozott. A saját életem felfogása. Nem tudom, képes vagyok-e sírás nélkül átesni ezen a beszélgetésen. Soha nem veszítettem el az érzelmek feletti kontrollom nyilvánosan

- idézi a 24.hu a lapnak adott nyilatkozatát.

Nincs többé gyomrom ehhez az egészhez. Ez az utolsó interjúm. Visszavonulok. Elkészítettem a tökéletes felvételt és most már elhagyhatom a legmagasabb csúcsot

- tette hozzá a 43 éves zenész. A kisfiú egyébként jobban van, és erről többször is beszámoltak már a nyilvánosságnak. Ráadásul a házasoknak nemcsak ezért kéne boldognak lenniük, ugyanis júliusban megszületett harmadik gyerekük, egyetlen lányuk, Vida Amber Betty Bublé.