Múlt hétvégén lett egy éves a #metoo mozgalom, aminek a hatását már mérni is lehet. Az elmúlt hónapokban nagyon sok híres és nem híres nő állt elő a történetével, de még így is rengetegen vannak, aki még hallgatnak, vagy eddig hallgattak. Ilyen például Nicole Kidman is, aki a napokban a New York Magazine-nak beszélt a saját élményeiről, vagyis arról, hogy őt huszonéves, kezdő színésznőként elkerülték a zaklatások. Ám ezt csak annak tulajdonítja, hogy Tom Cruise felesége volt.

Mindig kicsit vonakodva beszélek arról, hogy 22 évesen Tom Cruise felesége voltam, hiszen most egy fantasztikus férfi a férjem és kicsit tiszteletlennek érzem vele szemben, hogy az előző házasságomról beszélek. De ezt félretéve, igen, nagyon fiatalon mentem férjhez, ami viszont nem erősített meg, csak védelmet nyújtott. Szerelemből mentem hozzá egy nagy hatalommal rendelkező férfihoz és ez óvott meg a szexuális zaklatásoktól. Ugyanúgy dolgoztam mint mások, de egy burokban voltam

- mondta a színésznő, majd azt is hozzátette, miután elvált Cruise-tól nagyon hamar megismerte a szakmája valódi arcát és neki is kijutott jó pár #metoo élmény, ám ezeknek a részleteibe nem akart belemenni.

Forrás: Yahoo