MG 2155

Pintér Tibort otthagyta a 20 éves barátnője, MC Hawer pedig elveszi 33 évvel fiatalabb csaját

2018.10.16. 08:08

Csupa csupa izgalom ez a kedd reggel, legalábbis szerelmi hírek szempontjából. Lesz itt dráma és boldogság, tartsanak velünk!

Kezdjük először a sajnálatosabb hírrel: Fridánál betelt a pohár és elköltözött Pintér Tibortól - írja a Blikk. A lapnak a 20 éves lány elmondta: a döntés oka, hogy túl sok volt a feszkó köztük az elmúlt időben (ott volt például az ominózus élő adásban beszólós eset), és azt sem élvezte annyira, hogy a Kincsem Park egyik takaríthatatlan lovászlakában kellett laknia a Nemzeti Lovas Színház igazgatójával, örökös főszereplőjével, rendezőjével, hősszerelmesével, vagyis Pintér Tiborral.

De, hogy az univerzum egyensúlyban maradjon, egy szétköltözésre jut egy házasság is. És most nem Eugénia hercegnő múlt heti esküvőjére gondolunk, hanem egy sokkal frissebb elhatározásra, Mc Hawerére, aki a hétvégén megkérte a barátnője kezét. Annak a barátnőnek tette fel a kérdést, aki 33 évvel fiatalabb nála és szeptember elején jöttek össze. Arról, hogy miként zajlott a minden bizonnyal nagyon romantikus lánykérés, egyelőre nem tudunk részleteket, egyelőre csak egy, az NLCafé által kiszúrt, Facebook poszt tudatja a világgal, hogy megtörtént.

A végére pedig álljon még itt a Nem fogja kitalálni, melyik edzőpartnerével él együtt Hosszú Katinka című értekezés a Blikktől, ami ugye simán azt sugallja, hogy talán Dudás Dánielell, akivel korábban már hírbe hozták, de persze nem így van. Az úszónő ugyanis az öccsével költözött össze, aki azért az edzőpartnere, mert posztoltak már közös képet a konditeremből, ahogy azt az ország első számú gyúsóspajitjai Sarka Kata és Rogán Cecília szokták. Egyébként arról, hogy a Hosszú testvérek együtt laknak, az apjuk nyilatkozott a Kiskegyednek. „Katinka nem egyedül lakik Budán, az öccsével, Ádámmal osztoznak a ház alsó és felső szintjén. Jól kijönnek otthon és a munkában is” - mondta a férfi a lapnak.