Kaptunk néhány vadonatúj fotót Courteney Coxról, amelyek láttán felmerül a kérdés, hogy vajon küzd-e még plasztikázási gondokkal, vagy tényleg képes volt új életet kezdeni, ahogy azt annak idején magának és a rajongóinak is megígérte

Egy évvel ezelőtt nyilatkozott utoljára a kérdésben, akkor azt mondta, gyerekkora óta úgy gondolta, semmi sem lehet fontosabb a külsőnél. Épp ezért hatványozottan nehéz dolga volt, amikor be kellett látnia, hogy nem élheti e gondolatiság szerint az életét. Persze az sem segített rajta, hogy a függőségéből a barátok és az orvosok sem próbálták kiráncigálni, sőt, egyre több tanáccsal szolgáltak arra vonatkozóan, hogy mit kellene a színésznőnek megműttetnie az arcán, kihasználva azt, hogy Cox önértékelése sosem állt a helyzet magaslatán. 

Egyetlen fájó baráti megjegyzés és a tükörben látott borzalom sarkallta végül arra, hogy hagyja felszívódni a kollagént a testében, és ne is akarjon újat betöltetni. 

Az összes feltöltőanyag feloldódott a testemben, és most már olyan természetes vagyok, amilyen csak lehetek. Végre tényleg hasonlítok arra a személyre, aki én vagyok. [...] Az ember arcának szüksége van a mozgásra, pláne, ha olyan vékony rajta a bőr, mint az enyémen. Ezek itt nem ráncok - mosolyvonalak. A feltöltő anyagok már nem a barátaim

- nyilatkozta 2017 júniusában. Éppen ezért nem árt olykor ránézni a Jóbarátok 54 éves színésznőjére, hogy milyen állapotban van jelenleg, sikerült-e betartania az ígéretét, vagy egy pénzhajhász orvos, esetleg egy irigy barát visszarántotta a mélybe. Az alábbi lapozgatót megtekintve nem fogunk állást foglalni a kérdésben, tegye meg helyettünk ön!

 

Nos, mit gondol?