10 év után Kovács Lázár és Kaszás Géza visszatérnek a tévébe főzni

2018.10.20. 09:53

Pontosan 18 évvel ezelőtt kezdte együtt vezetni a Receptklubot Kovács Lázár és Kaszás Géza, a műsorra pedig abszolút nem túlzás azt mondani, hogy a kereskedelmi televíziózás hajnalának egyik legnépszerűbb (főző)show-ja volt a maga egyszerűségével. Ha pedig egyszer egy recept beválik (badumtss!), minek változtatni rajta? Így gondolkozhattak a TV2 csoport LiChi TV-jének kreatívjai, akik azzal álltak elő, hogy 10 év kihagyás után visszahívják a képernyőre a Lázár-Kaszás párost és adnak neki egy A reto konyhasó című műsort.

13789
Fotó: TV2

Retrók lettünk, ez van! Az néha fura, amikor egy fiatal azt mondja nekem, hogy anyukámnak te voltál a kedvence

- mondta a hír kapcsán a séf a Blikknek és azt is hozzátette, hogy bár a forgatások és a műsor hangulata megmaradt, azért a gasztronómia fejlődését nem hagyták figyelmen kívül és igyekeznek majd új eszközöket és alapanyagokat bemutatni.

Ezt Kaszás Géza annyival egészítette ki, hogy pont úgy mint régen, ezúttal is sok érdekességgel készül, hogy míg Lázár főz, ő a lexikális tudásával szórakoztassa a nézőket, emellett azonban most majd a reform táplálkozást is igyekszik népszerűsíteni. „Because it's 2018” - tenné hozzá Justin Trudeau.

A műsor október 22-től minden hétköznap 21 órakor lesz látható.