Cardi B egy New York-i rappernő, aki eddig két számával került fel az USA-ban a slágerlista élére, amit jelenleg a Maroon 5 vezet a Girls Like You című dallal, amelyben a fícsöringelő rapper megintcsak Cardi B. A 26 éves sztár nemrég szült, a férjét Offsetnek hívják, de ő nem egy papírtípus, hanem szintén egy rapper. A kisbabának a neme lány, a neve pedig Kulture Kiari Cephus. Jimmy Kimmel az ő beszélgetős műsorában a szülésről kérdezte a frissen anyukává vált Cardi B-t.

A kérdés az volt, hogy könnyebb vagy nehezebb volt-e a szülés annál, mint amire Cardi B számított. Az egyedi ízléssel megáldott asszony válasza eképpen hangzik a lehető legpontosabb magyar fordításban:

Totál nehezebb volt, a baba széttörte a vaginámat. Miért nem szólnak előre az ilyesmikről? Nekem senki nem szólt, hogy össze fogják varrni a vaginámat.

És álljon itt az a lista is, hogy ki mindenki volt jelen a szülőszobában Cardi B mellett a jelek szerint kisebb komplikációkkal súlyosbított szülés során. Cardi B a következőket sorolja fel (Kris Jenner nincs köztük, de nem ez az egyetlen meglepetés):

  1. a nővérem;
  2. a sajtósom (!);
  3. a baba apja;
  4. anyukám;
  5. apukám;
  6. anyósom (!!!);
  7. a férjem (ez ugyanaz a személy, mint a harmadik pontban).

Cardi B azt mondja, három-négy gyereket szeretne, már most nagyon várjuk a beszámolókat a következő szüléseiről is.