A Király család címmel jelent meg egy könyv, amely a két énekes, Király Linda és Viktor révén híressé vált család tagjaival készült interjúkat tartalmazza. Ebben Király Linda azt mondja, annak idején az iskolában is bántották a többiek azzal, hogy kövér, de a szüleit is felelőssé teszi a túlsúllyal való gondjai miatt, íme néhány idézet:

Apu kemény ember, és nekem kőkemény elvárásoknak kellett megfelelnem, ami nem mindig sikerült. […] Anyuról hasonlókat mondhatok, ő is mindig a legjobbat akarta, de engesztelhetetlen volt velem, különösen, ha a súlyomról volt szó. [...] Szerintem mindhárom gyerek enyhe testképzavarát többek között az ő elvárásaik okozták. Az apám például egy idő után úgy gondolta, elkezd engem terrorizálni: fogyjak már le! Egyik reggel például egy vödör hideg vízzel öntött nyakon: „hogy gyerünk kifelé az ágyból, futni!”

Erre Király Linda édesanyja azt mondja, hogy lánya az ő szorongásait „örökölte”, és azért ingadozik folyton a súlya, mert nem tanulta meg szeretni önmagát. A könyvből a Lokál közli ezeket a részleteket itt.

És ha ön szeretne még további híreket a kávé mellé, akkor ajánljuk figyelmébe a következőket.

  • A Szenzációs négyes című műsor szerint az ország előadója ÉNB Lali, hozta ki az RTL a végeredményt vasárnap este. A Jóisten irgalmazzon nekünk.
  • A Cosmopolitan Blogger Days eseményén Kulcsár Edina lett az év női influencere, ami a Blikk szerint „hihetetlen megtiszteltetés”. A Jóisten irgalmazzon nekünk.
  • Majka seggbelőtte Sebestyén Balázst egy gumilövedékkel, aztán feltett erről egy minden bizonnyal humorosnak szánt képet az Instagramra.
  • Szinetár Dóra bő egy évvel a szülés után visszatér a színpadra, de egyelőre csak heti 1-2 előadást vállal. A színésznő azt mondta a Blikknek, hogy az első két gyermeke után lelkileg és fizikailag is nehezebb volt neki visszaállni a munkába, most például jók rá a szülés előtti jelmezei, pedig nem is fogyókúrázott. Szegény Király Linda, reméljük, ezt nem olvasta.
  • Gesztesi Károly azt mondta a Joshi, a legjobb barát című tévéműsorban, hogy készen áll egy újabb gyerekre, megint apa szeretne lenni, idézi a Blikk. Gesztesi Károly 55 éves és jelenleg nincs párkapcsolata.

Fel a fejjel, ez a hét csak három munkanapot tartalmaz!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Király Lindát saját szülei is terrorizálták, hogy fogyjon le

A Király-gyerekek testképzavaráért a szülők a felelősek az énekesnő szerint. Hírek kávé mellé.

7 · Oct 29, 2018 08:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments